joi, 30 ianuarie 2014



Jacoby Shaddix Dakota (născut la 28 iulie 1976), sa născut în Mariposa, California și este solistul grupului de rock Papa Roach , precum și solistul neoficial al trupei post-hardcore,Fight The Sky sub pseudonimul "John Doe. "
 Shaddix a fost, de asemenea, gazda emisiunii de pe MTV, "Scarred". 
 Jacoby Shaddix a fost, de asemenea, rapper-ul pentru trupa Papa Roach. 
Numele său în albumul Infest a fost numit Coby Dick.
 În 2004, Jacoby a renuntat la muzica rap de canto.
 Într-un interviu în 2004, Jacoby a spus că el a devenit dezamăgit de hip hop și ceea ce-l reprezintă în mass-media și tot ce vrea el să este sa fie un rocker.
 Cu toate acestea, în 2012, Jacoby Shaddix a început să cânte rap din nou în albumul The Connection și afirmă chiar că se simte mai bine ca niciodata.




La data de 19 iulie 1997 , Shaddix s-a căsătorit cu iubita lui din liceu , Kelly Michelle Shaddix , cu care are doi fii , Makaile Cielo Shaddix , născut pe 24 martie 2002 și Jagger Monroe Shaddix , născut pe 13 septembrie 2004 . 
 Jacoby îi aduce regulat pe  Kelly și pe fiii lui în turneu cu el . 
Jacoby și Kelly au o relație ca piatra.Acest lucru a fost raportat că s-au despartit în momentul producției de înregistrare a albumului The Connection , și a fost confirmat într-un interviu cu trupa de la Guitar Center.
 Jacoby a scris despre relația lor disfuncțională în cântecele She loves me not , Time and Time again,Decompresion Period , Wish You Never Met Me , Leader of Broken Hearts și Walking Dead . Cuplul s-au împăcat de atunci . La data de 05 martie 2013 , în timpul unui interviu cu Rockline Radio , Jacoby a confirmat că soția lui era însărcinată cu al treilea copil al lor .
 La data de 17 septembrie 2013 Brixton Gabriel Shaddix s-a fost născut . El a fost numit după Academy Brixton din Londra .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu